21-11-2014 

Boogie Wonderland rollerdisco

Alweer de tweede editie staat nu in de startblokken om vliegensvlug van start te gaan

Na het succes van de eerste editie in mei is het weer tijd voor een nieuwe Boogie Wonderland. Op 21 november opent Electron van 20.00 tot 1.30 uur haar deuren om plaats te geven aan DJ's die 80's discoklassiekers draaien aan de ronde baan waarop naar hartenlust kan worden gedanst. Op wielen welteverstaan!

Waan je in de 70's/80's en skate, boogie, dans je wielen van de vloer. De DJ's, onder andere bekend van Disco101 in de Mezz, zullen dansmuziek van weleer draaien waarop je onmogelijk stil kan staan. 
Om je disco-skate skills op te vijzelen zodat je echt de show kan stelen op de dansvloer wordt er net als bij de vorige editie aan het begin van de avond een (gratis) workshop gegeven waarin je al snel een aantal goede moves leert. 
Heb je zelf geen skates? Geen probleem, huur er dan een paar voor voor € 5,- maar zorg dat je er op tijd bij bent want op=op.

Roller Derby 
De organisatie van de roller disco is in handen van de 'Suck City Rock 'n Roller Dolls', het rolller derby team uit Breda. Roller Derby is een full contact sport op rolschaatsen dat snel aan populairiteit wint. Mede daardoor is rolschaatsen aan een grote comeback bezig. De Suck City Dolls danken hun naam aan de punkrock scene in Breda, die de stad Suck City hebben gedoopt. Maar met dit evenement wordt Suck City wederom omgetoverd in Disco City. Alles op een rijtje
Electron, Speelhuislaan 171

21 November 20.00 - 1.30


20.00: Zaal en skate verhuur open

20.30: Jamskate workshopDJ's: 

Beverly Crush (disco 101)

Sexy Tim (disco 101)

Gekke Gerrit (disco 101)

Down the Rabbit Hole (disco 101) Damage: 5,- (aan de deur, cash only)

Skatehuur: 5,- (ID is borg, op=op)Voor vragen of meer informatie over De Rollerdisco of over de Suck City Rock en Roller Dolls mail even naar  events@rollerderbybreda.com 
of ga naar www.rollerderbybreda.com

Schermafbeelding 2014-11-05 om 19.39.54