07-03-2014 

Sabina première

Een film van Uniek Producties

Op 7 maart aanstaande gaat de film ‘Sabina’ in première bij Electron. Deze film kaart het actuele thema pesten aan, hoe zich dat op een school kan ontaarden en welke invloed het op het slachtoffer heeft. De film komt van Uniek producties, en onder leiding van Koen Verheijden is ‘Sabina’ voor het eerste te zien in de Grote Hal van Electron, ingang aan de Belcrumweg 19.

De film gaat over het meisje Sabina. Zij wordt op school erg gepest door een groep klasgenoten. Dit pesten stapelt zich hoog op, tot op een punt waarop Sabina een beslissing neemt die haar leven rigoureus en voor goed zal veranderen.

Maar er speelt nog iets, Sabina heeft twee denkbeeldige vrienden, deze manipuleren haar continu en maken haar langzaam gek. Tijdens een flashforward krijgt de kijker te zien hoe het uiteindelijk met Sabina verloopt. 

De titelsong 'Zonde van dit hart' is geschreven in samenwerking met Angela Groothuizen en ingezongen door Adriaan Persons, bekend van het laatste seizoen X-factor. Bij de première zal Adriaan het nummer live ten gehore brengen.

De film is een project gemaakt voor en door jongeren. 

Première Sabina
7 maart 2014
20:30 uur

Kaartjes reserveren?
Dat kan online via www.uniekproducties.nl.
Een toegangsbewijs kost € 5,- 

De première vindt plaats in de Grrote Hal van Electron, ingang aan de Belcrumweg 19. 

Volg de film Sabina via www.uniekproducties.nl of via facebook op https://www.facebook.com/Uniekproducties of https://www.facebook.com/events/
1452285464991164/?fref=ts
.

Affiche Sabina