26-03-2015 

Social Media Workshop

door Richard Vermeer van Social Pepper 26 maart om 16.00 uur


Doel van de workshop
Doelstelling van deze workshop is te laten zien hoe je social media kunt inzetten om meer naamsbekendheid voor jou en je onderneming voor elkaar te krijgen.

Om dit doel te bereiken, kijken we naar het opstellen van een social media plan, naar de inhoud van de berichten die je gaat plaatsen (de zogenaamde content) en naar handig in te zetten tools die je efficiënter en effectiever laten werken.

Omdat er toegang tot internet is bij Electron, is het mogelijk om tijdens de workshop de tips & tricks die voorbij komen direct in de praktijk toe te passen!

Omdat je een goed plan hebt bloeden je social media inspanningen niet dood en kun je je (potentiële) klanten boeien en binden! Voor de workshop gebruiken we de volgende hashtag op Facebook en Twitter: #habanero076. Hiermee kun je tijdens en na de workshop berichten opzoeken.

Waar gaan we het 26 maart over hebben?

Om een indruk te krijgen van de inhoud van de workshop, hieronder in het kort een overzicht:

1. Inleiding
2. Een plan helpt om het overzicht te bewaren
-Voor wie doe je het allemaal?
-Wat is je doel?
-Weet wat je gaat delen en kies het platform dat past.
-Check de resultaten en pas je aan!
3. Wat is goede content?

4. Handige tools

Voor wie?

Voor creatieve ondernemers die weten wat social media is en dit nog professioneler willen inzetten om zo meer naamsbekendheid te realiseren.

Bio

De workshop wordt verzorgt door Richard Vermeer van Social Pepper. Dit bureau geeft advies aan ondernemers over de (strategische) inzet van social media marketing en zij ontwikkelen websites voor een betere online presentatie. Daarnaast wordt Social Pepper regelmatig ingehuurd bij freelance opdrachten op communicatie- en marketinggebied. Richard blogt voor digitalcontentmarketing.nl en 42bis.nl, deelt zijn kennis via FacebookTwitter en Linkedin en is daarnaast mede-organisator van socialmediaclubbreda.nl

Locatie

Electron Café, 16.00 -18.00 uur, Belcrumweg 19 4815 HA Breda

Schermafbeelding 2015-03-09 om 20.30.47