22-06-2014 

Bredase opera presenteert

Openlucht lunchconcert

De Bredase Opera verzorgt op zondag 22 juni een openluchtconcert in park BinnenBuiten aan de Copernicusstraat in Linie te Breda. Op het programma staat een diversiteit aan operastukken, waarin Aida natuurlijk niet ontbreekt. Waldin Roes (sopraan), Daniella Buijck (mezzosopraan), Peter van Hoesel (bas), Ingmar Ruttens (tenor) en Ton de Kort (basbariton) zullen de solopartijen verzorgen.

Je bent welkom met je eigen picknickuitrusting plaats te nemen in appartemententuin aan wooncolmplex BinnenBuiten aan de Copernicusstraat. Het gratis openlucht lunchconcert is een bedankje voor de wijk: De afgelopen maanden heeft het voltallige koor en decorteam van de Bredase Opera kunnen werken in de grote loods aan de Archimedesstraat. Zij maakten ter ere van hun 60-jarig bestaan de opera Aida mogelijk in het Chassetheater. Ruim 1400 bezoekers woonden de opera bij. Nu herhaalt Bredase Opera het succes met weliswaar een ander repertoir, maar hetzelfde niveau en enthousiasme!

Bring you own food
Neem zelf je picknickspulletjes mee voor een gezellige picknick bij het concert. Eet smakelijk!

12:00 uur Aanvang picknick
13:00 uur Aanvang concert
14:00 uur Einde concert

Bij slecht weer wordt uitgeweken naar Electron aan Belcrumweg 19. Daar mag uiteraard binnen gepicknickt worden!

Het openlucht lunchconcert wordt mede mogelijk gemaakt door Electron en AlleeWonen binnen het project Creatieve Wijk Linie. Meer informatie: www.liniekwartier.nl

openlucht lunchconcert