15-02-2014 

Exotische markt voor UNICEF

Actie tegen kindersterfte “Wij gaan voor 0”

Zaterdag 15 februari aanstaande vindt er in de Grote Hal van Electron vanaf 12:30 een ‘exotische markt’ plaats. Een groep leerlingen van het Markenhage College hebben ervoor gekozen hun maatschappelijke stage voor Unicef uit te voeren. Als resultaat organiseren zij de ‘exotische markt’, ingang aan de Belcrumweg 19.

Op de markt is er een divers programma met moois en lekkers uit verschillende werelddelen. Zo is er de tentoonstelling 'the school in the box' is te zien, wat het thema kinderrechten met zich mee draagt. 

Er is een dansgroep die optreed, er is een loterij, spelen, een fotograaf die portretten maakt en er wordt gezorgd voor hapjes, drankjes en andere lekkernijen afkomstig vanuit diverse delen van de wereld. Kortom er is van alles te doen voor jong en oud.

De aankleding van de markt wordt mede verzorgd door leerlingen van het Mencia de Mendoza, die voor hun maatschappelijke stage een creatieve workshop volgen met als doel werk te maken om de hal te decoreren. Het thema hiervan is ”Kinderen van de wereld”.

De dag wordt circa 17:00 uur afgesloten door de wethouder Mw. Boelema en Dhr. Casper Molenaar die Unicef Nederland vertegenwoordigt. De opbrengsten van de markt komen direct ten goede aan kinderen wereldwijd die onze hulp zo nodig hebben op het gebied van gezondheid en onderwijs.

Het belooft een dynamische middag te worden, waarbij er van alles te zien en te beleven valt. 

De exotische markt vindt plaats op zaterdag 15 februari 2014 van 12:30 tot 17:30 uur.

 

Grote Hal van Electron
Belcrumweg 19   


Kijk voor meer informatie over de exotische markt op http://regionaal.unicef.nl/breda-en-omstreken/actueel/2013/december/exotische-markt/.
Of like de Unicef Breda facebookpagina op https://www.facebook.com/pages/Unicef-Breda-eo/328641373919129.

Poster UNICEF bij Electron