22-01-2016 

Kindercultuurnacht

Met artieste Mimi Zorz & illusionist Jochem Nooijen

TIJD: 19.00 – 21.00 UUR
LEEFTIJD: 6 TOT 12 JAAR

Cultuurnacht 2016 kent dit jaar een heus kinderprogramma! Speciaal voor de kleintjes is een programma samengesteld bij Podium Bloos, Theater Tiuri, Electron, The Scene of Dance en The Loads. 

Om 19.00 uur opent de kindercultuurnacht op het plein van Podium Bloos op flitsende wijze met de benoeming van de Kindercultuurnachtburgemeester.

Electron staat vanaf 19:15 uur in het teken van magie met artieste Mimi Zorz. Te zien is een visuele show met animatie gebaseerd op het oude circus en prentenboeken. 'The rose and the tailcoat’ is een bewegend prentenboek uit het verleden, een sprookje van het circus vol met mysterie. De magie wordt voortgezet door illusionist Jochem Nooijen van Zapp's 'De Magische Winkel' die het publiek hard nodig heeft bij zijn act. En als je beloofd niks door te vertellen, legt hij misschien zelfs wel een bijzondere truc uit. 

Electron Café, Belcrumweg 19: 19.15 uur - 19:50 uur - 20:25 uur 

Passé-Partout
Een passé-partout is vooraf te koop via www.cultuurnachtbreda.nl. Electron is geen voorverkoopadres, maar wel verkoop- en informatiepunt tijdens de avond.

MIMI_magician_web-1

foto Agnieszka Stopczanska