29-05-2014 

Textiel in de ruimte

Materiaal als verbindend element

Een dozijn textielkunstenaars laat een diversiteit aan textielkunst zien bij Stichting Electron in de Bredase wijk Belcrum. De uitingsvormen, uiteenlopend van functionele, toegepaste kleding en accesoires tot abstracte, autonome objecten, geeft kracht aan de beleving van de ruimte. Het materiaal vormt het verbindende lement in deze tentoonstelling. 

De uitingsvormen, uiteenlopend van functionele, toegepaste kleding en accesoires tot abstracte, autonome objecten, geeft kracht aan de beleving van de ruimte. Het materiaal vormt een het verbindende element in deze tentoonstelling. In hun fascinatie voor textiel zijn de exposanten van TEXTIEL IN DE RUIMTE in meer of mindere mate met elkbaar verbonden. De exposanten zijn:Liesbeth Godrie; Dis Groenhof; Esther Heitzer;
Annette Jeukens ; Lenneke te Kiefte; Elly Lucieer; Ingrid Onstenk; Inge van Rijsbergen- 
Brekelmans; Hella Sluyters; Youki Verloo;  San Vermaas; Karien Wiericx.

TEXTIEL IN DE RUIMTE is te zien van donderdag 29 mei t/m zondag 1 juni, van 13.00 tot 17.00 uur in de hal aan de "kopse kant" van Electron aan de Speelhuislaan 171 in Breda. Op zondag 1 juni wordt de tentoonstelling spectaculair afgesloten met een modepresentattie van het werk van Youki Verloo en Elly Lucieer, live muziek, een hapje en een drankje. 

Toegang is gratis en er is voldoende gratis parkeergelegenheid tussen Kop en de watertoren. 

Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws over de expositie en informatie over de exposanten. 

Textiel in de Ruimte
29 mei t/m 1 juni 2014
13:00 tot 17:00 uur

 

tidr