21-03-2014 

Uniek Beleeft

Een overzicht van een jaar Uniek Producties. 

Vrijdag 21 maart aanstaande brengt Uniek Producties de avond ‘Uniek Beleeft’ bij Electron in de Grote Hal. Een avond vol met fragmenten van alle producties die afgelopen jaar door hen zijn gemaakt. Vanaf 19:30 uur bent u van harte welkom om naar dit overzicht te komen kijken. 

Zo komt onder andere de theatervoorstelling ‘De Dag na de Dood’ aan bod. Een stuk waarbij u een aantal personen een volgend leven ziet uitkiezen. De theatervoorstelling ‘Het Heerlijke Huis’ speelt een stuk waarin het heerlijke huis een moeilijke tijd doormaakt, maar waar erg om gelachen kan worden. 

De film 'Sabina', die begin deze maand bij Electron in première ging, presenteert de trailer. Het verhaal gaat over een meisje dat zo erg gepest wordt dat ze allerlei dingen bedenkt en gaat zien. Adriaan Persons, bekend van X-Factor, zingt de titelsong van ‘Sabina’ en twee andere nummer als toegift. 

De voorzitter van Uniek Producties, Koen Verheijden, draagt een monoloog voor uit ‘De Meeuw’ van Tsjechov. Er is een goochelshow, een modeshow en verschillende dansacts. En je kunt een foto laten maken door een professionele fotograaf.  

Kaartjes reserveren? 
Dat kan online via www.uniekproducties.nl
Een toegangsbewijs kost € 5,- 

Uniek Beleeft 
21 maart 2014 
van 19:30 tot 23:00 uur  

In de Grote Hal van Electron, ingang aan de Belcrumweg 19. 

Voor meer informatie kun je kijken op onze facebook pagina https://www.facebook.com/events/515941948513201/?fref=ts of op https://www.facebook.com/Uniekproducties?fref=ts. 
Wil jij meer weten over Uniek Producties kijk op http://uniekproducties.nl/#TussenFold. 

 

Flyer Uniek Producties